Theses on the same topic (having an identical keyword):
raw foodKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
(Kristýna VENGLOVIČOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pr2qnc// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic
Raw strava ve výživě člověka
(Jana Novotná)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//nuylfb// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic
Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
(Petr Bartošek)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7fmu0v// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
(Jaroslav Vávra)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s7ckj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Resistance of new generation food-packaging films against various species of primary and secondary stored-product pests
(Kshitiz Pokhrel)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//70b72f// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Theses on a related topic
Raw strava
(Lucie Kovaříková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/irhjsh/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Theses on a related topic
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
(Lucie Kroutilová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Výskyt mikroorganismů v biopotravinách a sledování teplotního vlivu při výrobě raw potravin
(Kateřina Michálková)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//olm5kj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Insect as human food and the consumers health risk
(Temwani Kaoma)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h88nob// | Agriculture and Food / | Theses on a related topic
Detekce geneticky modifikovaných organizmů v potravinách a potravinářských surovinách
(Kristína Tocíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t6oi1a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic