Theses on the same topic (having an identical keyword):

restaurant

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 29 theses)
Impact of COVID-19 on the restaurant business in Almaty (a case study)
 (Aida Yerkin)

2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//epmfpf// | Economics and Management / | Theses on a related topic

A Business Model for a Restaurant
 (Daniel Šťastný)

2019, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v53fpn// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Theses on a related topic

Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
 (Mariami Denosashvili)

2024, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4e0nu8// | Management and Marketing / | Theses on a related topic

A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
 (Monika Čížová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rr3p4y// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Theses on a related topic

A comprehensive study of inventory processes in a sushi restaurant
 (Vitaly Karpov)

2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dpcfrq// | Economics and Management / | Theses on a related topic

Business plan - healthy food restaurant
 (Gasan Gasanov)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/77418 | Ekonomika a management / Corporate Finance and Management | Theses on a related topic

Rozvojová strategie - VINGL RESTAURANT
 (Veronika Mertová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ly7xiz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

Characterizing attributes influencing consumers’ behavior when choosing a restaurant using conjoint analysis
 (Dominik Sihlovec)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/81750 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Theses on a related topic

INTRODUCTION OF INNOVATION IN THE RESTAURANT BUSINESS
 (Anna Bobrova)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/83768 | Management / | Theses on a related topic

Characterizing attributes influencing consumers’ behavior when choosing a restaurant using conjoint analysis
 (Dominik Sihlovec)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/81750 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 29 theses)