Theses on the same topic (having an identical keyword):
ripeningKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Variability of lipid classes and fatty acid composition during over ripening of oocytes from tench (\kur{Tinca tinca})
(Anna KRZYŚKÓW)2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fi7w9u// | Agricultural Specialization / Fishery and Protection of Waters | Theses on a related topic
Victims of agricultural intensification: Mowing date affects Rhinanthus spp. regeneration and fruit ripening.
(Petr BLAŽEK)2018, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//tdref6// | Botanika / | Theses on a related topic
Studium přípravy nanočástic stříbra za využití metody "digestive ripening"
(Vít MATĚJEK)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//p62xe3// | Chemie / Učitelství chemie pro střední školy - Učitelství matematiky pro střední školy | Theses on a related topic
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
(Andrea Kolková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Dílo zrající v tichu: Vrcholná tvorba Jana Kotěry (1908–1914)
(Ladislav Zikmund)2014, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xfr5k/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Dějiny umění | Theses on a related topic
Porovnání časové variability významných fenofází třešně ptačí a rané a pozdní odrůdy třešně, jejich citlivost na vybrané meteorologické charakteristiky
(Barbora MIŇKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//e669q8// | Inženýrská ekologie / Vodní hospodářství | Theses on a related topic
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
(Barbora Řezníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Změny vybraných parametrů piv z minipivovaru v průběhu zrání a skladování
(Aleš KARAS)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s2rdwu// | Zootechnika / | Theses on a related topic
MALDI ToF MS jako nástroj kontroly zrání sýra
(Jan STRNAD)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//s52b31// | Biochemie / | Theses on a related topic