Theses on the same topic (having an identical keyword):

seaweed

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
 (Lucie Beníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Polysacharidy mořských a sladkovodních řas
 (Ilona MUSÍLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ea8w6q// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Využití mořských řas v gastronomii
 (Lucie SLOVÁČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2dyzby// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Stanovení proteinů v mořských a sladkovodních řasách
 (Martina PASTYŘÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lnenpz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu
 (Ludmila MACHŮ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6k2938// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Obsah minerálních látek v mořských a sladkovodních řasách
 (Iveta KRMÁŠKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w24m88// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic