Theses on the same topic (having an identical keyword):

texturni parametry

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Texturní vlastnosti těstovin
 (Michaela Vintrlíková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vuvtza// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
 (Lenka NENUTILOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
 (Simona Maděrová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Pavel Mančík)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ir2nfp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
 (Bach Son Long NGUYEN HUYNH)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w28x3n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
 (Alena Jedounková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pfc8r7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zabalených v potravinářském vosku
 (Jiří Ludvík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6cdbzc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv složení mléka na vybrané parametry modelových vzorků jogurtů
 (Helena SLANINOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hk64vw// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
 (Kristýna Glawatá)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nyrr40// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Studium texturních změn pevných látek po adsorpci polutantů
 (Marek HUĎA)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//4epz9x// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)