Theses on the same topic (having an identical keyword):
texturni parametryKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Texturní vlastnosti těstovin
(Michaela Vintrlíková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vuvtza// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
(Lenka NENUTILOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
(Simona Maděrová)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Pavel Mančík)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ir2nfp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
(Bach Son Long NGUYEN HUYNH)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w28x3n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
(Alena Jedounková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfc8r7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zabalených v potravinářském vosku
(Jiří Ludvík)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6cdbzc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv složení mléka na vybrané parametry modelových vzorků jogurtů
(Helena SLANINOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hk64vw// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
(Kristýna Glawatá)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nyrr40// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Studium texturních změn pevných látek po adsorpci polutantů
(Marek HUĎA)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//4epz9x// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Theses on a related topic