Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

kakao

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 16 theses)
Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku
 (Iveta Černošková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ookm1n// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení obsahu polyfenolů v základních potravinách a stanovení velikosti jejich příjmu v české populaci
 (Zuzana VOŘÍŠKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//jkquqj// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Theses on a related topic

Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích
 (Barbora Kadavá)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9rhtgs// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
 (Eliška Faitová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//50cjyd// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic

Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v petrželi zahradní (Petroselinum crispum)
 (Sylva RAJDLÍKOVÁ)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gchu1i// | Učitelství pro základní školy / Společný základ | Theses on a related topic

Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
 (Lucie Martináková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
 (Jan BEDRNÍČEK)

2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Theses on a related topic

Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
 (Sabina Kuncová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Význam polyfenolů v bobulovitých plodech
 (Anna MARTANOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//op4sgb// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Elektrochemické stanovení theobrominu a theofylinu\nl{} na elektrodách uhlíkového typu
 (Kristýna Vitoušová)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//v3mxv8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 16 theses)