Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

fermentace

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 11 theses)
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Business modely výrobců kávovarů ve vztahu ke gastronomickým podnikům a konečným spotřebitelům
 (Barbora Křížková)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/jbse3/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Analýza sítě gastronomických podniků v Praze 8
 (Lenka Bartáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11934/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Fermentace Chlorella sp., perspektivního substrátu pro biotechnologické aplikace
 (Lívia Knapová)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cd51e/ | Mikrobiologie / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 11 theses)