Theses on the same topic (having an identical keyword):
fermentaceKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Business modely výrobců kávovarů ve vztahu ke gastronomickým podnikům a konečným spotřebitelům
(Barbora Křížková)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/jbse3/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Analýza sítě gastronomických podniků v Praze 8
(Lenka Bartáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11934/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Fermentace Chlorella sp., perspektivního substrátu pro biotechnologické aplikace
(Lívia Knapová)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cd51e/ | Mikrobiologie / | Theses on a related topic