Theses on the same topic (having an identical keyword):
nutricni hodnotyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
(Vladislav Vondrášek)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
(Lenka Fišarová)2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Ondřej Zeman)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b2pcn/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Studium nutriční hodnoty druhově bohatých lučních porostů
(Tereza Zítková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//90ay6o// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Theses on a related topic
Vybrané ukazatele nutriční hodnoty náhradní kojenecké výživy
(Adéla Kocmanová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qw7tyf// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Zvyšování nutriční hodnoty píce mezirodových hybridů Festulolium uplatněním mimokořenové aplikace selenu
(Hanka Tobolíková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ulecxt// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Theses on a related topic
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
(Barbora Pažoutová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
(Vratislava Kostková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hor138// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic