Theses on the same topic (having an identical keyword):
degustationKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
(Anna Votočková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Návrh konstrukčního řešení degustačního stolku
(Jakub Brabenec)2019, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//d154w3// | Nábytkové inženýrství / | Theses on a related topic
Burgundská vína
(Marek Dušek)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5988/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Vinný degustační lístek pro platformu Android
(Marek Scholtz)2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/x6rn7/ | Aplikovaná informatika / | Theses on a related topic
Víno a párovanie vína s jedlom
(Jakub Košút)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
\rus{Perevod degustacii vina}
(Dagmar PŮDOVÁ)2010, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//ut04n8// | Filologie / Ruština ve sféře podnikání | Theses on a related topic
Analýza projektu Prague Food Tours
(Nikola Hegrová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12165/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic