Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

gastronomy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 24 theses)
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
 (Nadezhda Novichkova)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c29ol/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
 (Sebastian Zahradník)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/jxmco/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
 (Nela Juhásová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/dx3dn/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Migration of spices and their integration in national gastronomy
 (Nikita Fomin)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

Teas in Czech gastronomy
 (Veronika Uhliarová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kvmqt/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
 (Maija-Leeza Lidmila)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Hotel and Gastronomy Digital Marketing and Social Media Strategies
 (Begaim Saidyldaeva)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/j0ibu/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 24 theses)