Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

senzorická analýza

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
 (Nikola Neuwirthová)

2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/149708 | Marketing a obchod / | Theses on a related topic

Senzorická analýza potravin
 (Lucie KAŇOKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d8sk26// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Senzorická analýza pro vyhodnocení pachu z potištěného offsetového materiálu
 (Tereza Prudká)

2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3zpqtq// | Polygrafie / | Theses on a related topic

Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
 (Anna Cimbaľáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
 (Brem Sam)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Theses on a related topic

Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
 (Monika HANZLÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Senzorické hodnocení medu
 (Barbora Stará)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Mikroflóra medu a včelích produktů
 (Markéta Mrázová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//c38xva// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Theses on a related topic

Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
 (Barbora Stará)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Hlavní ukazatele kvality medu a analytické metody k jejich stanovení
 (Stanislava DOSTÁLOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jmd01b// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)