Theses on the same topic (having an identical keyword):
kakaoKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku
(Iveta Černošková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ookm1n// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Stanovení obsahu polyfenolů v základních potravinách a stanovení velikosti jejich příjmu v české populaci
(Zuzana VOŘÍŠKOVÁ)2017, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//jkquqj// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Theses on a related topic
Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích
(Barbora Kadavá)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9rhtgs// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
(Eliška Faitová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//50cjyd// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
(Lucie Martináková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v petrželi zahradní (Petroselinum crispum)
(Sylva RAJDLÍKOVÁ)2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//gchu1i// | Učitelství pro základní školy / Společný základ | Theses on a related topic
Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
(Jan BEDRNÍČEK)2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Theses on a related topic
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Elektrochemické stanovení theobrominu a theofylinu\nl{} na elektrodách uhlíkového typu
(Kristýna Vitoušová)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//v3mxv8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic