Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

raw food

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 19 theses)
Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Raw Food
 (Veronika Zahradník Ďurišová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/vk4kj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
 (Anežka Skarková)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Možnosti stravování formou "raw food"
 (Eva Haluzová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oih51w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

RAW food - živá strava
 (Michaela Kikalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cogu1j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Hodnocení obsahu mastných kyselin v "raw food" produktech
 (Anna Kollertová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//po3y09// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Možnosti využití raw stravy v gastronomii
 (Magdaléna Zvonková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wb1gip// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
 (Jaroslav Vávra)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s7ckj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
 (Kristýna VENGLOVIČOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pr2qnc// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 19 theses)