Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

konzervace potravin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 11 theses)
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Chemická konzervace potravin a její vliv na lidský organismus
 (Kateřina Kučerová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pn2upx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití bylinných silic při konzervaci potravin
 (Jana Vlčková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Možnosti využití extraktu konopí pro konzervaci potravin
 (Lucie Svobodová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//h42bv6// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti využití extraktu konopí pro konzervaci potravin
 (Petra Karásková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//8fr3xh// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
 (Veronika Kudinova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//q7qfa4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Využití pulzního elektrického pole při konzervaci potravin
 (Jakub Reitmeier)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1maim6// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Nové trendy v konzervaci potravin
 (Šárka Hrabaňová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r6r4gy// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic

Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin.
 (Eva Adamčíková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oqr6qk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Procesy konzervace potravin a rizika mutagenity
 (Denisa SIKOROVÁ)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//w29e71// | Biologie / Experimentální biologie | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 11 theses)