Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

lactobacillus

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 29 theses)
Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Jan Vaňous)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Selektivní stanovení Lactobacillus casei a Lactobacillus acidophilus
 (Kateřina Houšková)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//jl9yzk// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Využití rodu Lactobacillus v potravinářství
 (Sabina Kuncová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6zetsm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
 (Dagmar Bábková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Ověření účinnosti ISO normy na stanovení Lactobacillus acidophilus u probiotických výrobků
 (Natálie Benešová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lxl78z// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Quorum sensing u rodu Lactobacillus
 (Jana Langášková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//65oy5z// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
 (Evgeniya Strepan)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tjd4mb// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti aplikace druhu Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných výrobků
 (Alexandra Costiucova)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//evqr2i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
 (Štěpán Beneš)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Kvantitativní zastoupení bakterií rodu Lactobacillus v lidském zažívacím traktu v závislosti na změně stravovacích návyků
 (Kateřina Kolísková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iqp4yr// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 29 theses)