Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Složení masa

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
 (Tomáš Horňák)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ghkrk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
 (Tomáš Krejča)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u6reod// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
 (Jana Ryvolová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
 (Barbora Bašková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zwnumx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
 (Lucia Balleková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Technologie výroby a jakost sušených hroznů
 (Nikola Osičková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5yicvy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Histochemické vlastnosti masa pastevně vykrmovaných kuřat
 (Ludmila Masopustová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//v8g5q4// | Chov hospodářských zvířat / | Theses on a related topic

Analýza a hodnocení dodavatelů vybrané průmyslové společnosti
 (Šarlota Řehounková)

2023, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/150494 | Management kvality a řízení průmyslových systémů / Ekonomika a management v průmyslu | Theses on a related topic

Optimalizace procesu výběru a hodnocení dodavatelů u výrobce topenářské techniky
 (Jiří Černota)

2020, Bakalářská práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/140693 | Ekonomika a řízení průmyslových systémů / Management kvality | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)