Theses on the same topic (having an identical keyword):
Složení masaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
(Tomáš Horňák)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ghkrk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
(Tomáš Krejča)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u6reod// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
(Jana Ryvolová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
(Klaudia Kertysová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
(Barbora Bašková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwnumx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
(Lucia Balleková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Technologie výroby a jakost sušených hroznů
(Nikola Osičková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5yicvy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Histochemické vlastnosti masa pastevně vykrmovaných kuřat
(Ludmila Masopustová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//v8g5q4// | Chov hospodářských zvířat / | Theses on a related topic
Analýza a hodnocení dodavatelů vybrané průmyslové společnosti
(Šarlota Řehounková)2023, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/150494 | Management kvality a řízení průmyslových systémů / Ekonomika a management v průmyslu | Theses on a related topic
Optimalizace procesu výběru a hodnocení dodavatelů u výrobce topenářské techniky
(Jiří Černota)2020, Bakalářská práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/140693 | Ekonomika a řízení průmyslových systémů / Management kvality | Theses on a related topic