Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Hygiena

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Analysis of Moral Hazard during Financial Crisis and Present Time
 (Martin Krejčí)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/73527 | Ekonomika a management / International Management | Theses on a related topic

Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
 (Markéta KOTRCOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//y5nvh7// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
 (Gabriela HADÁČKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//bsulir// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
 (Pavla SVRČINOVÁ)

2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//q0n77y// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic

Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
 (Martina NOVÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//iohfr5// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
 (Lucie OŠMEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2dkosz// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví | Theses on a related topic

Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
 (Marie KOCINOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//w3e7gk// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
 (Michaela JEČMENOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic

Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
 (Kateřina BLAHOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qsk75g// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
 (Veronika Kukačková)

2009, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/20327 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)