Theses on the same topic (having an identical keyword):
chráněná označeníKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením původem z krajů střední Francie (Franche-Comté, Poitou-Charentes, Limousin, Centre, Bourgogne, Pays de la Loire, Ile-de-France).
(Petra KOVANDOVÁ)2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ahk8o1// | Filologie / Francouzský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Theses on a related topic
Značky původu a kvality v regionu Střední Morava pohledem spotřebitele
(Anna Tomášková)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i5laf5// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic
Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod
(Petra Svobodová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//lhizow// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích
(Katarína Šlosárová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//8hbtpd// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
(Adéla Kotrlová)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vfzph3// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic
Sušené ovoce – rizika z pohledu nutričního terapeuta
(Anna Kadlecová)2018, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dt35s/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Theses on a related topic
Použití přírodních barviv pro vybrané výrobky z ovoce
(Magdaléna SLANICAYOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z0yjr7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich.
(Karolína Nováková)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3oygpv// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic
Uvedení nového produktu na trh
(Martin Kubín)2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//c41v62// | Podnikání a administrativa / | Theses on a related topic