Theses on the same topic (having an identical keyword):
porážka, a, jatečné, zpracování, velbloudůKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
(Adéla Zetková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
(Veronika Sejbalová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//866wgg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
(Adéla Kolísková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vlastnosti a zpracování masa nutrií
(Nikola Hermanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hpmof4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv příkrmu na porážkovou hmotnost a složení jatečného těla u faremně chovaných daňků (Dama dama)
(Eliška FRIEDBERGEROVÁ)2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//5wn72y// | Zootechnika / | Theses on a related topic
Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
(Ondřej Hrabal)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vc7r7s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Produkce, zpracování a využití kachního masa
(Michaela Daňková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//28k7sq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
(Kateřina Urbánková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
(Zuzana Paráková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Reprodukce, růst a jatečná hodnota ovcí plemene romney marsh.
(Simona Šeligová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n02rai// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Theses on a related topic