Theses on the same topic (having an identical keyword):
legislativaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR
(Irena VLČKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//cduwtf// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
(Eliška Knoblochová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwd3if// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR
(Irena VLČKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//cduwtf// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Dopady přepravy na welfare zvířat a kvalitu masa
(Karolína Trčková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sufk49// | Zootechnika / | Theses on a related topic
Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
(Klaudie Karafiátová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
(Michaela JEČMENOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
(Lenka Kabátová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//csjbjo// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
(Markéta KOTRCOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//y5nvh7// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
(Pavla Wochová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jwiq1w// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Theses on a related topic
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
(Pavla SVRČINOVÁ)2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//q0n77y// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic