Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Fortifikace

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
 (Victoria Patricie Lehkoživová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
 (Remziye Köpük)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Assessment of health effects of bakery products with added fibre
 (Veronika Pourová)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
 (Victoria Patricie Lehkoživová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Spotřební chování na trhu s pekařskými výrobky
 (Karolína ČMUCHOVÁ)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ay0mhm// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic

Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
 (Klára Nohynková)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//96018e// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
 (Kristýna Ondroušková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Těstoviny s přídavkem vlákniny a jejich přínos ve výzivě člověka
 (Petra Lupínková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sicynr// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic