Theses on the same topic (having an identical keyword):
fermentované, mléčné, výrobkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Porovnání in vitro stravitelnosti neutrálně detergentní vlákniny u čirokových siláží
(Markéta Vítečková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k5vc6c// | Krmivářství / | Theses on a related topic
Efektivní bachorová degradovatelnost neutrálně detergentní vlákniny u přežvýkavců
(Ondřej KOUKOL)2009, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//e7of3x// | Zemědělství / Agroekologie | Theses on a related topic
Stanovení obsahu neutrálně detergentní vlákniny ve vybraných druzích netradičních cereálií
(Markéta HAVRANOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pptebf// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
(Kamila Blahůšková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání in vitro a in situ metod pro hodnocení stravitelnosti vlákniny kukuřičné siláže u dojnic
(Jitka Hutařová)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ntdvb/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii
(Kateřina Zámečníková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//59jrp5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Vliv vegetačních a skladovacích podmínek na obsah bioaktivních látek u netradičních druhů ovoce
(Irena Sytařová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jmnjmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic