Theses on the same topic (having an identical keyword):
Bakterie mléčného kysáníKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Využití bakterií mléčného kysání s probiotickými účinky ve výrobě čerstvých sýrů
(Pavla Fialová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//aqrh6o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití bakterií mléčného kysání při produkci vybraných potravinářských výrobků
(Simona HYBŠOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dqjigq// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Živočišné | Theses on a related topic
Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
(Ivana Mešková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
(Miroslav Horák)2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Theses on a related topic
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
(Kateřina Chodáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Možnosti fermentace syrovátky
(Radek Bartošík)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hy5y4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace
(Radim Hasil)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i66u3y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic