Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

KLÍČOVÁ, SLOVA, Potravinářské, aditivum, E250

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
 (Jana Hajduchová)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
 (Jana Hajduchová)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
 (Jana Hajduchová)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
 (Jana Hajduchová)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
 (Taťána Dangová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
 (Jana Hajduchová)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
 (Maija-Leeza Lidmila)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla
 (Tereza Radová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ud7zh1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic