Theses on the same topic (having an identical keyword):
meat productKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic
Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla
(Tereza Radová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ud7zh1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Marketingová doporučení pro prodejce masných výrobků a uzenin v České republice
(Vít Hanák)2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n5x0jh// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic
Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
(Alena Světlíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v2pnpc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Mäsové výrobky z pohľadu liečebnej výživy
(Jana Kráľová)2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y8f43/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
(Taťána Dangová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
(Martina Pavlíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//brvmok// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
(Jan Slováček)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n2wv3d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
(Iveta Kalousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//83mfma// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Jarmila Hýžová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic