Theses on the same topic (having an identical keyword):
antioxidantsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Influence of environment and genotype on accumulation of selected antioxidants in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.)
(Leiter Granda Cruz)2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//05pjas// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Theses on a related topic
Role antioxidantů v predikci dlouhověkosti včely medonosné, Apis mellifera L.
(Anežka Konupková)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lhw7h/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
(Kateřina Ordeltová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic
Ekofyziologie oxidačního stresu a antioxidantů v pohlavním výběru ptáků
(Michaela Pyszková)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vbix0/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Produkce antioxidantů v rostlinách pěstovaných in vitro
(Lucie Dostálová)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/a9gzj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Analýza antioxidantů v bylinných nápojích s využitím \nl{}miniaturizované extrakce tuhou fází
(Tereza Sychrovská)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//z0uqf2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Vliv antioxidantů na zasychání alkydových nátěrových hmot
(Hanna Zhukouskaya)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ujoxxr// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Theses on a related topic
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vzájemné účinky α-tokoferolu s dalšími antioxidanty
(Marianna Potočňáková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v99ndu// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic