Theses on the same topic (having an identical keyword):
analýza tichých vínKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
(Tereza Ćmielová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Charakteristika vybraných odrůd tichých vín
(Jana Hupková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4eljpn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
(Tereza Ćmielová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Klady a zápory při konzumaci vína
(Veronika Truncová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hhu6nz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
(Michala Sedláčková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ickazf// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Antokyany v obilovinách a pekárenských výrobcích
(Klára Hlavsová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vdj1j7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic