Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Řasy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Antioxidační aktivita česneku
 (Barbora Kodovská)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m08qlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
 (Barbora Savarová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
 (Tereza KOVÁČOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwgvqi// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Antioxidační aktivita vybraných druhů kdoulí
 (Magdaléna ZAVADILOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jtm2ye// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic