Theses on the same topic (having an identical keyword):
vlákninaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Technologie pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana) ve vztahu ke kvalitě produktu a jeho využití v potravinářství, medicíně a kosmetice.
(Lenka KÁBELOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9ry6z9// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Theses on a related topic
Substituce řepného cukru rostlinou Stevia rebaudiana a její vliv na senzorickou jakost vybraných výrobků.
(Antonín PEŠTA)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//rb9x6b// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Theses on a related topic
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic
Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
(Marcela Tomanová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//faei8o// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Technologické parametry výroby mražených krémů
(Lucie Hartmanová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti
(Nela Vybíhalová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fb2fpc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
(Josef NAVRÁTIL)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9cv2vt// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Theses on a related topic
Vláknina ve výživě králíků
(Ondřej Krunt)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0s2vu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Theses on a related topic