Theses on the same topic (having an identical keyword):
dietary fiberKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
(Eva Ziková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Potravní vláknina
(Marie Moudrá)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//stohlh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv vlákniny na senzorickou jakost tvarohů a tvarohových výrobků
(Michaela Hrdličková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//py3ezn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vláknina jako složka funkčních potravin
(Petra Mikulenková)2007, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/skp6i/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Theses on a related topic
Vliv rozdílného příjmu vlákniny na antropometrické parametry člověka
(Jana Bartoníková)2014, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/swafi/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Theses on a related topic
Sledování příjmu vlákniny a jejího vztahu k množství tukové tkáně u obézních pacientů
(Monika Chmelíková)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/d1fat/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Theses on a related topic
Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
(Petr Svoboda)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pr31dp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vláknina- její význam v našem jídelníčku
(Alexandra STUCHLÁ)2011, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//jwuxah// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic