Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

kvalita vody

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Studium fosfátových a borofosfátových skel s obsahem In\dindex{2}O\dindex{3}
 (Antonín Račický)

2013, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//bic5an// | Chemie a technologie materiálů / Materiálové inženýrství | Theses on a related topic

Fyzikálně-chemická charakterizace nanočásticového systému -Fe2O3
 (Ondřej MALINA)

2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//fb72rv// | Fyzika / Aplikovaná fyzika | Theses on a related topic

Studium fosfátových a borofosfátových skel s obsahem Y\dindex{2}O\dindex{3}
 (Klára Birkášová)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//7df40q// | Chemie a technologie materiálů / Materiálové inženýrství | Theses on a related topic

Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
 (Kateřina Dokládalová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uusmgu// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
 (Věra Pilná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ffmrg4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
 (Hana Strojilová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//58iv78// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
 (Kateřina Horáková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ts184j// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Složení fytoplanktonu na předzdrži VN Žermanice a jeho možný vliv na kvalitu vody v nádrži.
 (Beáta KUNÁŠOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//l81prn// | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Theses on a related topic

Utilization of algae in food industry
 (Kateřina Patloková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iemnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic