Theses on the same topic (having an identical keyword):
steviol-glykosidyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic
Vliv vybraných faktorů na degradační změny aspartamu
(Tomáš Marcin)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u6rx7z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC
(Jana LEŽÁKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hqn6w4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic