Theses on the same topic (having an identical keyword):
molekulární gastronomieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
(Nicole Frýbortová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/x09bus/ | / | Theses on a related topic
Česká gastronomie v 21. století
(Lenka MACOURKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hjwf9c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Návrh marketingové strategie pro molekulární kuchyni
(Andrea Olahová)2010, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/79451 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
(Veronika Prudilová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic