Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

tavený sýr

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
 (Veronika Halamková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza Machů)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d2heot// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
 (Denisa Záblacká)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//395xqh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
 (Alice Čalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5xqmha// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
 (Iva Peníšková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí
 (Lenka JEDLIČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6yx0ms// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).
 (Adéla NOVÁKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t1gyy4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr
 (Jan Valečka)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/83724 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)