Theses on the same topic (having an identical keyword):
kysané mléčné výrobkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Barbora Kužmová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
(Lucie Synková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Jana Fabianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Metody měření viskozity kysaných mléčných výrobků
(Roman Šebela)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emrz2c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
(Roman Šebela)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
(Martin Doležal)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka
(Veronika Písaříková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emmohm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
(Hana Krišová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti nátěrových hmot používaných v automobilovém průmyslu
(Patrik Lenoch)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//dcf3hb// | Chemie a technologie materiálů / Organické povlaky a nátěrové hmoty | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti tavených syrov
(Michaela Kardošová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic