Theses on the same topic (having an identical keyword):
gastronomieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
(Radka Smržová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6463/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Gastronomie v Pardubickém kraji
(Soňa Sedláčková)2015, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6ibbjf// | Sociologie / Sociální antropologie | Theses on a related topic
Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech
(Adéla Staňková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13678/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa
(Linda Králová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14586/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Theses on a related topic
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Charakteristika a technologie italské gastronomie
(Alena OVČAČÍKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8fem2q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Gastronomie a zdravý životní styl
(Zdeněk ELFMARK)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99qw4k// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
VEGETARIÁNSKÁ GASTRONOMIE
(Anastasia Pushkina)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//uydiny// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Theses on a related topic
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
(Jiřina Macková)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
(Anna Zapletalová)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/nj5bp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic