Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

autentikace

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 16 theses)
Studium za studena lisovaných rostlinných olejů za účelem autentikace
 (Kristýna Šteflová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ctxyl1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

Autentikace rostlinných olejů pomocí infračervené spektrometrie ve střední oblasti
 (Jiří Vavřinec)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vwb915// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic

Autentikace doplňků stravy rostlinného původu pomocí infračervené spektrometrie
 (Tereza Korpasová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6uq2k5// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Autentikace českých a moravských vín
 (Leoš Uttl)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//tojsoj// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Profily opiových alkaloidů v různých odrůdách máku setého (Papaver somniferum L.), možnosti autentikace odrůdy či původu
 (Kateřina Šebelová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//uzha0y// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Autentikace masa a masných výrobků
 (Michaela Řičařová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//87yx85// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Metabolomický fingerprinting jako nástroj autentikace potravinových surovin a produktů
 (Jiří Čermák)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3l17z// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Falšování výrobků na bázi ovoce, metody autentikace
 (Michaela Podestátová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//4vt7wl// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Profilování vzorků alkoholických nápojů s cílem autentikace
 (Michael Kuča)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1fnws4// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Možnosti autentikace moravských vín na základě spektra těkavých sloučenin zaznamenaných technikou GC-MS
 (Gabriela Fritschová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//whkeun// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 16 theses)