Theses on the same topic (having an identical keyword):
EutrofizaceKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
(Kateřina Dokládalová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uusmgu// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
(Věra Pilná)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ffmrg4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
(Hana Strojilová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//58iv78// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
(Kateřina Horáková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ts184j// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
(Petr Majar)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lhm7l5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
(Tomáš Krejča)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u6reod// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Fyzikálně chemické vlastnosti vody bývalých říčních ramen v okolí Otrokovic a Napajedel s návrhem na jejich využití
(Dorota VÍTKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//ag1r8o// | Ekologie a ochrana prostředí / Ekologie a ochrana životního prostředí | Theses on a related topic
Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů
(Markéta ŠŤASTOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cxxubb// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv způsobu krystalizace heterocyklických látek na fyzikálně chemické vlastnosti pevné fáze
(Adéla BÁRTOVÁ)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//k4ecyz// | Chemie / Materiálová chemie | Theses on a related topic
Taxonomická struktura a početnost skupiny „Oligochaeta“ v dnových sedimentech a litorálním pásmu rybničního ekosystému v závislosti na faktorech prostředí.
(Marie Ošlejšková)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u77oc/ | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Theses on a related topic