Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

prirodni zdroj potravin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Šampiňóny ako možný zdroj prírodných toxínov
 (Katarína Bjalončíková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jvr5xs// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic

Rakytník řešetlákový – zdroj přírodních látek
 (Daniela Blašková)

2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//mwgnu4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Šípek – zdroj přírodních látek
 (Eliška Motúzová)

2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//996pw3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Barvení potravin v průběhu času
 (Kamila Prouzová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//623xzp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.
 (Vendula HRDINOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qe276r// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic