Theses on the same topic (having an identical keyword):
prirodni zdroj potravinKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Šampiňóny ako možný zdroj prírodných toxínov
(Katarína Bjalončíková)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jvr5xs// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic
Rakytník řešetlákový – zdroj přírodních látek
(Daniela Blašková)2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//mwgnu4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Šípek – zdroj přírodních látek
(Eliška Motúzová)2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//996pw3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Barvení potravin v průběhu času
(Kamila Prouzová)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//623xzp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.
(Vendula HRDINOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qe276r// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic