Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

škrob

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
 (Marcela PINĎÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.
 (Andrea BORUTOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ms6isy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta
 (Pavlína PEČIVOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3hsjuj// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Theses on a related topic

Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
 (Adéla Psotová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
 (Marcela PINĎÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Nové trendy zpracování škrobu
 (Dagmar VÁLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nnz30z// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu
 (Adéla BLAŽKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mfdrla// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic