Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Mechanicky, separované, drůbeží, maso

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.
 (Pavel MANČÍK)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dtdwsd// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
 (Tereza Šmigurová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
 (Nela Tesařová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0kp8wb// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic