Theses on the same topic (having an identical keyword):
Klíčová, slova, potravinářská, barvivaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie
(Martin ŠPINKA)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//bpvqlk// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Theses on a related topic
Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie
(Martin ŠPINKA)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//bpvqlk// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Theses on a related topic
Studium interakcí vybraných potravinářských barviv s mědí(II) s využitím UV/Vis spektrofotometrie
(Venuše KOMJATIOVÁ)2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//ystvia// | Ekologie a ochrana prostředí / Analytická chemie životního prostředí a toxikologie | Theses on a related topic
Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka
(Irena ŠESTÁKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//iltrjc// | Zemědělství / | Theses on a related topic
Amarant ve výživě člověka.
(Hana KAZÍKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nyhjup// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Výzkum terapeutických semiokluzních hlasových cvičení a postavení hlavy při zpěvu
(Pedro AMARANTE ANDRADE)2015, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//sy2xnw// | Fyzika / Biofyzika | Theses on a related topic
Charakteristika a vlastnosti amarantu
(Eva SZAROWSKÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bxgdhw// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
(Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
(Eliška Gurská)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic