Theses on the same topic (having an identical keyword):
KeywordsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
(Ege Ilgüz)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic
Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
(Ege Ilgüz)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic
Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
(Ege Ilgüz)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic
Prosecco - historie a současnost italského šumivého vína
(Miroslava Havlíčková)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9nllh5// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
(Ege Ilgüz)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic