Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
 (Ege Ilgüz)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
 (Ege Ilgüz)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
 (Ege Ilgüz)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Prosecco - historie a současnost italského šumivého vína
 (Miroslava Havlíčková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9nllh5// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
 (Ege Ilgüz)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic