Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Metody stanovení rozpustné a nerozpustné vlákniny ve vybraných potravinách
(Kristýna Mázárová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//4cg1j3// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
(Kamila Blahůšková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Mechanické vlastnosti bobulí révy vinné a metody jejich stanovení
(Aneta Fendrychová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xm5jtu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách
(Petra ŽÁKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q21aj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Porovnání in vitro a in situ metod pro hodnocení stravitelnosti vlákniny kukuřičné siláže u dojnic
(Jitka Hutařová)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ntdvb/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Metody stanovení proteinů a nukleových kyselin v řasách
(Nina ÚLEHLOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tu3ry7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Prevence kardiovaskulárních onemocnění - hledání nových cest ve stratifikaci rizika
(Markéta SOVOVÁ)2020, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rh7vuu// | Vnitřní nemoci / | Theses on a related topic
Orientační stanovaní obsahu vlákniny v potravinách a odhad velikosti jejího průměrného příjmu v závislosti na stravovacích zvyklostech
(Štěpánka ZEMANOVÁ)2015, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//32cd8q// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Theses on a related topic
Prebiotika a jejich využití v potravinářství
(David Šilha)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//xhjnr7// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic