Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Metody stanovení rozpustné a nerozpustné vlákniny ve vybraných potravinách
 (Kristýna Mázárová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//4cg1j3// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
 (Kamila Blahůšková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Mechanické vlastnosti bobulí révy vinné a metody jejich stanovení
 (Aneta Fendrychová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xm5jtu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách
 (Petra ŽÁKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q21aj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Porovnání in vitro a in situ metod pro hodnocení stravitelnosti vlákniny kukuřičné siláže u dojnic
 (Jitka Hutařová)

2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ntdvb/ | Biochemie / | Theses on a related topic

Metody stanovení proteinů a nukleových kyselin v řasách
 (Nina ÚLEHLOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tu3ry7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Prevence kardiovaskulárních onemocnění - hledání nových cest ve stratifikaci rizika
 (Markéta SOVOVÁ)

2020, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//rh7vuu// | Vnitřní nemoci / | Theses on a related topic

Orientační stanovaní obsahu vlákniny v potravinách a odhad velikosti jejího průměrného příjmu v závislosti na stravovacích zvyklostech
 (Štěpánka ZEMANOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//32cd8q// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Theses on a related topic

Prebiotika a jejich využití v potravinářství
 (David Šilha)

2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//xhjnr7// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic