Theses on the same topic (having an identical keyword):
cateringKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Trendy ve firemním stravování
(Krausová Krausová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/j8d5n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Trendy a specifika ve firemním stravování
(Barbora Šponarová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Institucionální stravování – firmy
(Jan Volf)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dxak3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Analýza spolehlivosti předpovědi firemního bankrotu v ČR - firmy v oboru pohostinství
(Jaroslav Paták)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/rp0zl/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Theses on a related topic
Institucionální stravování – firmy
(Jan Volf)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dxak3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Raw food versus cooked food
(Daniela Hanušková)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
(Anieluz Concepcion PASTOLERO)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//a0wo5a// | Geography / International Development Studies | Theses on a related topic
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
(Dafni Gkizi)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic
Fast-food versus slow-food
(Jarmila Hamerská)2013, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/uysxy/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Theses on a related topic