Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

catering

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Trendy ve firemním stravování
 (Krausová Krausová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/j8d5n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Trendy a specifika ve firemním stravování
 (Barbora Šponarová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Institucionální stravování – firmy
 (Jan Volf)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dxak3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Analýza spolehlivosti předpovědi firemního bankrotu v ČR - firmy v oboru pohostinství
 (Jaroslav Paták)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/rp0zl/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Theses on a related topic

Institucionální stravování – firmy
 (Jan Volf)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dxak3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
 (Anieluz Concepcion PASTOLERO)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//a0wo5a// | Geography / International Development Studies | Theses on a related topic

Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
 (Dafni Gkizi)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Fast-food versus slow-food
 (Jarmila Hamerská)

2013, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uysxy/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)