Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Historie kávy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Senzorické vlastnosti kávy
 (Jiří Filip)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1b2g8d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
 (Kamila Součková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice
 (Iveta Šolcová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//75uxvi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv přípravy a mletí na antioxidační vlastnosti kávy
 (Klára Vítková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66xgvd// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
 (Romana Bajerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
 (Kateřina ŠPAČKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2cd3ew// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Kávoviny náhražka kávy nebo něco navíc ?
 (Jana Kubalová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xhztd/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
 (Kateřina ŠPAČKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2cd3ew// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic