Theses on the same topic (having an identical keyword):
střevní mikrobiotaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
(Michaela Jurčáková)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Theses on a related topic
Bakterie mléčného kvašení a jejich podíl na kvalitě mléčných výrobků
(Barbora Palkovská)2014, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/103487 | Nerostné suroviny / Environmentální biotechnologie | Theses on a related topic
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
(Ivana Zicháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
(Hana Donociková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Theses on a related topic
Mléčné bakterie ve vinařství a studium jejich inhibice
(Claudia Sapanelová)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ay2th// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Vliv biomasy jednobuněčných řas na životaschopnost probiotických bakterií a bakterií mléčného kvašení
(Karolína Medová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o53s72// | Syntéza a výroba léčiv / | Theses on a related topic