Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Lactobacillus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Zdravotní risk a zisk geneticky modifikované zlaté rýže
 (Kateřina KUČEROVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//f104dw// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
 (Ivana Pešková)

2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/msvkb/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií rodu Lactobacillus v genetickém inženýrství
 (Pavlína STAROSTKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//706eo0// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma