Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

food substances

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sú biopotraviny zdravšie?
 (Lada Brenkusová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sw7au/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Dietární expozice české populace: Vývoj a validace metod
 (Marek Súkeník)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zsm7r/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

ALEs - rizikové látky v potravinách
 (Eliška Švachová)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/o6ypm/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma