Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food substancesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sú biopotraviny zdravšie?
(Lada Brenkusová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sw7au/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Dietární expozice české populace: Vývoj a validace metod
(Marek Súkeník)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/zsm7r/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
ALEs - rizikové látky v potravinách
(Eliška Švachová)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/o6ypm/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma