Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nealkoholicke pivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
 (Milan Bartoš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//or5svl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, podpora prodeje
 (Renata Khanbekova)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11702/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
 (David Kij)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Možnosti modifikace receptur pro výrobu nealkoholického piva
 (Pavel Kovář)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//skbwig// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití alternativních mikroorganismů pro výrobu nealkoholického piva
 (Štěpánka Titlová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nrwfat// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Charakteristiky nealkoholických piv
 (Matěj Holý)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//8bewg7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
 (Tatiana Kochláňová)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy v technologii výroby piva
 (Iveta Daňková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3twajw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv
 (Dominika Šuhajová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//dbu5nl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby nealkoholického piva
 (Jana Krčálová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v1dyv3// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)